Bakterie v potravinách? Máme řešení – filtry CKD!Kontaminaci obvykle spojovanou se stlačeným vzduchem lze rozlišovat podle formy na nečistoty (pevné částečky), vodu (ve formě vlhkosti) a oleje. Dalším velmi důležitým rizikovým faktorem je přítomnost mikrobiologických organismů jako jsou bakterie, které mohou být přenášeny systémy rozvodu stlačeného vzduchu, nebo šířeny díky podmínkám existujícím v těchto rozvodech. Nedostatečná kontrola stlačeného vzduchu tak může představovat obrovské potencionální ohrožení, zejména pokud se stlačený vzduch dostává do přímého kontaktu s potravinami např. při ochlazování, vyjímání z forem, míchání, balení a dalších procesech. Stupeň čistoty vzduchu nebo ochranných plynů je tak v potravinářském průmyslu velmi důležitý. Nové třístupňové antibakteriální filtry CKD série SFC umožňují díky použité technologii zachycení až 99,999999% bakterií. |
Procesní ventily CKD
Kontakt | |
BIBUS s.r.o. Vídeňská 125, 619 00 Brno, Česká republika Email: bibus@bibus.cz
|
Kontakt
Přihlášení k odběru
Pro získání informací o nejnovějších trendech a vývoji v oblasti mechatroniky, pneumatiky, hydrauliky a environmentální techniky, můžete snadno odebírat náš newsletter, který vám bude periodicky zasílán na vámi poskytnutou mailovou adresu.
Chcete-li se dozvědět více, stačí jednoduše vyplnit kontaktní formulář a začít přijímat náš newsletter.
Archiv novinek
Na tomto odkazu naleznete archiv všech novinek v minulosti.